Podcast met Giel Beelen voor KUKURU

Podcast met Giel Beelen voor KUKURU

05.07.2021
| Podcast met Giel Beelen

Luister naar mijn twee podcasts met Gielen Beelen voor KUKURU. Dat is voor hem je innerguru, je eigen drijfveer. 

Kukuru

Giel Beelen maakt al enige tijd prachtige podcasts voor KUKURU.
Voor hem staat het voor je innerguru: je eigen drijfveer. Want die guru zit in ons allemaal! KUKURU is er niet zozeer om je beter te voelen maar vooral om beter te worden in voelen. Weer die pure connectie met jezelf en de wereld zoals we ooit geboren zijn.

In de rij van prachtige sprekers heeft Giel Beelen mij uitgenodigd voor inzichten in het familiesysteem en hoe De fontein daarin een behulpzame metafoor is. Vol toewijding heeft Giel Beelen mijn boeken gelezen met als gevolg hele gerichte vragen die ook ingaan op zijn eigen plek in de fontein. Hij is een voorbeeld van ‘open staan voor’ en hij voert vanuit zijn innerlijke drijfveer met souplesse en professionaliteit een gesprek. Het gesprek verliep zo mooi en fijn dat hier uiteindelijk wel twee podcasts uit zijn voortgekomen.

Giel over deze Podcast: ”In dit voor mij zeer indrukwekkende gesprek krijg je een duidelijke uitleg waarom je je ouders nooit kan afwijzen. En als je dat toch doet dat je dat dan ergens anders gaat claimen. En hoe belangrijk is het om de vraag te blijven stellen: wat is van jou en wat is van de ander? Verder hebben we het in ons gesprek over waarom ontvangen vaak moeilijker is dan geven. En hoe je daar beter in kan worden. Ook hebben we het gehad over de 7 kernwaarden en wat het betekent om in plek 1 en 2 te staan in een relatie.”

Veel kijk en/of luisterplezier.
Els ⛲️????

BELUISTER DEEL 1:

BELUISTER DEEL 2: