Podcast Lieve Els

Podcast Lieve Els

06.02.2024
| Els van Steijn De fontein

Op initiatief van VBK AudioLab is een nieuw seizoen van de 'Lieve...' podcast met mij opgenomen. In gesprek met Rachel van de Pol, worden de ingezonden vragen van lezers-/volgers beantwoord.

Worstel jij met terugkerende patronen, bijvoorbeeld wegrennen wanneer mensen te dichtbij komen of zelfsabotage wanneer het je goed gaat? Grote kans dat hier onverwerkte en onopgeloste (familie)zaken achter zitten. We hebben lezers/volgers gevraagd om brieven met bijvoorbeeld voorgaande vragen in te zenden. Na een selectie hebben we 6 afleveringen gemaakt, waarin we een aantal van deze vragen behandelen.

De eerste twee afleveringen staan online en kun je via onderstaande links beluisteren. De komende weken komt elke dinsdag een nieuwe aflevering online, de link zullen we hieronder plaatsen.

Lieve Els - Aflevering 1: Ik belast mijn zoontje met mijn minderwaardigheidsgevoel
Afl. 1 via Spotify

Lieve Els - Aflevering 2: Mijn dochter wil geen contact meer, wat nu? 
Afl. 2 via Spotify

Lieve Els - Aflevering 3: Hoe geef ik zin aan mijn leven, nu mijn kinderwens niet is vervuld?
Afl. 3 via Spotify

Lieve Els - Aflevering 4: Hoe laat ik mijn tweelingzusje goed achter?
Afl. 4 via Spotify