Podcast met Millenial expert Jasper Scholten

Podcast met Millenial expert Jasper Scholten

08.05.2020
| Podcast met Jasper Scholten

Luister naar mijn Podcast met milenial expert Jasper Scholten. Jasper wilde meer weten over familieopstellingen en wilde graag antwoord op specifieke vragen voor millenials. Waarom streeft de een zo naar erkenning en waardering, de ander weer niet of minder? Waarom trek je bepaalde partners aan? Waar kan onze drive naar overprikkeling vandaan komen en hoe komt het dat sommige mensen wel keihard werken maar nooit echte successen hebben?

De antwoorden op de vragen van Jasper liggen vaak in ons familiesysteem. Daar hebben we dan ook een mooie podcast over gemaakt. Overigens gelden de inzichten uit familieopstellingen echt niet alleen voor millenials. Van mensen tot ver in de tachtig krijg ik berichten dat ze nieuwe inzichten hebben opgedaan die zij zo graag hadden willen weten toen ze zo jong waren als de millenials van vandaag!

Jasper Scholten is een millennial expert en veelgevraagd spreker en trainer. Hij maakt zich hard om oplossingen te vinden en te delen rondom de millennialthematiek (o.a. hoge stress-, burn-out- & ‘is dit alles?’ cijfers) . Verschillende inzichten en oplossingen heeft hij beschreven in zijn boek Het Millennial Mysterie, dat goed was voor honderden pre-orders.

Jasper spreekt bij en consulteert bedrijven, netwerk- en young professionalverenigingen. Vaak rondom de thema’s:

  • Millennials - waarom zijn wij zoals we zijn?

  • Leidinggeven aan millennials

  • Binden en boeien van millennials

  • Beter samenwerken met millennials en andere generaties

Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier toe! 

https://www.jasper-scholten.nl/podcast

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/36-de-magie-van-familieopstellingen/id1441151552?i=1000473978604

https://open.spotify.com/episode/5b6crvruw45ONKRKwBAplV?si=WOkDnekNT0SrOT3BTkCiVw