de fontein, vind je plek

Ken je het prettige gevoel dat je vol in je kracht staat met jouw eigenheid en dat je stevig je plek inneemt? Of word je geleefd en kom je regelmatig dezelfde patronen tegen in zowel je privé- als professionele leven?

Dit praktische boek geeft aan de hand van de metafoor van de fontein inzicht in vele menselijke kernthema’s zoals je (on)schuldig voelen, teveel verantwoordelijkheid nemen, relaties in stand houden en loslaten.

SCHRIJFSTER: ELS VAN STEIJN
DERDE HERDRUK
FORMAAT: 17 X 24 CM
DIRECT LEVERBAAR UIT EIGEN VOORRAAD

HARDCOVER: € 25,95
E-BOEK: Coming soon

Koop Hardcover (nl)

OVER HET BOEK

Grip op je leven door inzicht in je familiesysteem

Loop je in je dagelijks leven keer op keer tegen dezelfde problemen aan en wil je af van een onbestemd gevoel? Voel je je vaak schuldig en houd je iedereen graag te vriend? Zit je vast in een verkeerde relatie of is de band met je ouders moeizaam? Hoe leer je hiermee omgaan zodat je meer rust in je leven ervaart?

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem: de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. Mijn handboek vol praktische tips en heldere theorieën legt uit hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken, om daarmee op volle kracht in het leven te komen staan.

Aan de hand van de fontein als metafoor voor het familiesysteem leer je wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. Veel mensen staan onbewust niet op de juiste plek, waardoor ze op allerlei vlakken problemen kunnen ervaren. Mijn boek geeft je inzicht in de werking van de fontein en zorgt voor meer grip op je leven.

Vind je eigen plek met behulp van de fontein en laat het jezelf beter gaan dan ooit.

 

prijs: € 25,95 (gratis verzending in NL)

Koop Hardcover (nl)

recensies

 

 

'Als je reist, neem je je eigen patronen mee. Ook ik heb nog best wat te sleutelen aan mezelf. Tijdens mijn laatste reis heb ik ‘De fontein’ gelezen. Ik was geïntrigeerd door de theorie: de inzichten helpen me om als mens te blijven groeien.' - Floortje Dessing

 

 

‘Dit boek maakt me milder naar mezelf en naar anderen. Het geeft me rust.’ - A.H. uit Amsterdam.

 

 

'Je gaat op een andere manier kijken en situaties herkennen. Het mooie is dat ik ook attent gemaakt ben op dingen die nu goed voor me zijn.' - M.W. uit Bussum.

 

 

'Een prachtig en pakkend handboek voor stevigheid en heel veel glans in je leven.' - L.R. uit Santpoort

 

 

'Bepaalde hoofdstukken zijn pijnlijk echt en heel dichtbij voor mij als persoon. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt in een boek.' - E.A. uit Rotterdam