Retreats en Workshops

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te voeren op je familiesysteem: de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent, maar die grote invloed op je leven uitoefenen. De metafoor van de fontein maakt het mogelijk eenvoudig uit te leggen hoe je deze systemische wetmatigheden voor je kunt laten werken en wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. 

Tijdens onze 5-daagse retreats krijg je handvatten en rust om naar binnen te keren zodat jij vanuit jouw essentie kan gaan leven en bij je eigenheid en flair komt. De verschillende opstellingen - van jezelf en de andere deelnemers -, meditaties, wandelingen in de natuur en yoga oefeningen bieden je nieuwe inzichten en laten je voelen wat er echt toe doet. Meer informatie over de retreat op Texel. 

Tijdens workshops ga ik of mijn teamleden zowel in op de achtergrond van familieopstellingen, geven we uitleg over de metafoor van De fontein en besteden we tijd aan opstellingen. 

Coach Activiteit Locatie Datum Beschikbaar
Agenda

Texel (N-H) 03.06.2024 3 plekken inschrijven
Ibiza (ES) 29.06.2024 8 plekken inschrijven (extern)