Wat zijn opstellingen?

Wat zijn opstellingen?

Familie- of organisatieopstellingen zijn een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven. Tijdens een opstelling gaan we ‘systemisch kijken’. Dat wil zeggen: oog hebben voor het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie- of organisatie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en de toekomst.

Tijdens een opstelling worden alle elementen van het krachtenveld van jouw vraag of vastgelopen proces in kaart gebracht. Dit doe je door een probleem centraal te stellen, bijvoorbeeld dat veel van wat je doet niet goed afloopt of dat je erg vaak verantwoordelijkheden neemt die eigenlijk niet de jouwe zijn of dat je altijd moeite hebt met autoriteit. Voor meer informatie over wat een familieopstelling is verwijs ik je naar mijn blog daarover.

In de Agenda tref je de data en beschikbare plekken voor een eigen opstelling of een representantenplaats. We hanteren geen wachtlijst, dus houd de website in de gaten voor nieuwe data en beschikbare plekken.

Opstellingendagen
Grote opstellingendagen
images/opstelling/bg-lezingen.jpg
Retreats en Workshops
Agenda