De fontein nu ook als luisterboek

De fontein nu ook als luisterboek

30.04.2021
| Els van Steijn

Het luisterboek van "De fontein, vind je plek" is nu verkrijgbaar via mijn website. Zo kan ik het sytemisch werken en de metafoor van de fontein verder verspreiden aan alle lezers, coaches, therapeuten, systemisch werkers en trainers.

Al in 2016 is "De fontein, vind je plek" uitgebracht. Inmiddels is het boek een bestseller, is het vertaald en ook heb ik de opvolger "De fontein, maak wijze keuzes" uitgebracht. Ondanks regelmatige verzoeken was ik nog niet toegekomen aan het luisterboek. Ten eerste stel ik hoge eisen aan de kwaliteit en ten tweede krijg ik vele positieve reacties op mijn stem in de diverse podcasts waar ik aan heb mogen bijdragen. Dat heeft mij doen besluiten het luisterboek zelf in te spreken! De lange zit met vele herhalingsopnamen heeft geleid tot een luisterboek waar ik trots en tevreden over ben. 

Met het luisterboek van "De fontein, vind je plek" kan ik het sytemisch werken en de metafoor van de fontein verder verspreiden aan alle lezers, coaches, therapeuten, systemisch werkers en trainers. Wellicht ben je ook een ambassadeur van De fontein? Dank daarvoor! Je helpt mij mijn missie te verspreiden:

VOLGENDE GENERATIES 'SCHONER' EN MINDER BELAST LATEN ZIJN

Ik wens je veel leesplezier en een vloeiend stromende fontein.

Groet,

Els  ⛲️????

Luister hier naar een fragment uit het luisterboek:

Koop hier het luisterboek van De fontein, vind je plek