Online programma

Met trots kondig ik mijn nieuwe Online Programma aan. Na mijn boek ‘De fontein, vind je plek’ is er nu de praktische vertaalslag in de vorm van een Online Programma. In 21 modules ga je aan de hand van video’s, oefeningen, eigen opstellingen en reflecties met jezelf aan de slag. Zo leer je om steeds steviger op jouw eigen en unieke plek in de fontein te gaan staan en grip te krijgen op jouw leven. 

Dit Online Programma biedt je de mogelijkheid om je, in je eigen tempo en waar je maar wilt, te verdiepen in jouw familiesysteem om zo belemmerende patronen te doorbreken. Als jij stevig op jouw plek komt te staan, heeft dat een positieve invloed op jezelf, je dierbaren en de wereld. Het programma is een doeltreffende aanvulling op mijn boeken en de familieopstellingendagen van De fontein. Met liefde deel ik veel van mijn kennis en tips in dit zeer complete programma.

bestel online programma  ·  € 2250,- (incl. btw) 

inloggen

(registreer hier je account)

Online programma

21 modules

Elke module bevat meerdere instructievideo's en vele opdrachten ten behoeve van reflectie en verdieping.

Meer dan 90 video's

Hierin leg ik je de theorie en de oefeningen uit. Bij elke video zit een uitgeschreven tekst zodat je het rustig na kunt lezen. 

een set van 5 De fontein vloerankers

Deze unieke vloerankers hebben een kijk- en voetenrichting en gebruik je tijdens je eigen opstellingen.

2 prachtige papieren werkboeken

In deze werkboeken kun je je inzichten en reflecties vastleggen om later nog terug te lezen. Je ontvangt de werkboeken met de vloerankers na aanschaf van het Online Programma thuis in een prachtige bewaardoos.

2 jaar lang Onbeperkt toegang tot alle inhoud

Je kunt dit programma geheel in je eigen tijd en tempo doorlopen. Ook is het mogelijk om het programma vaker te doorlopen. Je hebt 2 jaar onbeperkt toegang.

De modules

Het Online Programma 'De fontein, vind je plek' bevat 21 uitgebreide modules waarin ik je kennis en inzichten geef over je familiesysteem en de wetmatigheden die binnen het systeem van kracht zijn. Ook ga je toewerken naar het stellen van een diagnose; wat is jouw huidige plek in je familiesysteem? En is dit ook jouw eigen en unieke plek, de plek waar je de onzichtbare stroom kunt ontvangen en het niet alleen op eigen kracht hoeft te doen? Wanneer je opgestegen blijkt te zijn, gaan we stap voor stap afdalen naar jouw eigen unieke plek.

Er zijn geen contactmomenten met mij in het programma. Om je te begeleiden als je even vastzit of op mogelijk lastige momenten, heb ik een uitgebreide en praktische ondersteuningsmodule ontwikkeld. Het Online Programma is zo samengesteld dat jijzelf op door jou gekozen momenten, geheel in je eigen tempo en waar je maar wilt, met steeds meer souplesse je eigen plek kan gaan aannemen en daar blijven staan.

Als je dit programma hebt gevolgd, heb je:

  • Diepgaande kennis van De fontein als metafoor van je familiesysteem, die je kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • Inzicht in de patronen en dynamieken in jouw eigen familiesysteem.
  • Helderheid over jouw unieke plek daarbinnen, de plek waar je de stroming maximaal kunt opvangen.
  • Veel aanknopingspunten hoe je daar kunt blijven staan en hoe je het jezelf goed kunt laten gaan.


Je kunt het programma doorlopen op ieder device en dus waar je maar wil. Onderweg, op kantoor of thuis op de bank.

1. inleiding

Welkom! We gaan beginnen. In deze module neem ik je mee en vertel ik je mijn droom en waarom ik zo gemotiveerd ben in mijn missie: volgende generaties systemisch schoner en minder belast laten zijn.

2. Ondersteuning

In deze module vind je zeer uitgebreide ondersteuning wanneer je even vastloopt of stress ervaart.

3. De fontein en jouw motivatie

In deze module ga ik dieper in op de metafoor van de fontein en wat jouw eigen unieke plek is. Ook onderzoek je jouw eigen motivatie om met je familiesysteem aan de slag te gaan.

4. Je lot

We gaan het in deze module hebben over je lot. Het lot zijn alle omstandigheden waarom je zo geworden bent tot op de dag van vandaag.

5. Wie horen bij je familiesysteem?

De fontein houdt geen rekening met ethiek. Iedereen die erbij hoort, hoort erbij. In deze module ga je aan de slag met je kindsbak en leer je welke mensen en gebeurtenissen onderdeel zijn van je familiesysteem. 

6. Voelen en omgaan met emoties

Vaak verwerken we moeilijke of pijnlijke thema's of gebeurtenissen alleen met ons hoofd. Het echte verwerken vindt pas plaats als je het ook verwerkt met je lichaam en de primaire emoties doorvoelt.

7. Familieopstellingen en uitleg Vloerankers

Een familieopstelling is een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. In deze module ga je aan de slag met eigen opstellingen met de vloerankers.

8. Opstijgen 1

Er zijn drie manieren om van je plek af te gaan. De eerste manier van opstijgen in de fontein is verantwoordelijkheid overnemen die niet van jou is. In deze module gaan we onderzoeken of je bent opgestegen op manier 1.

9. Opstijgen 2

Bij de tweede manier van opstijgen heb je een oordeel over je ouders en ga je uit verbinding. Dit zorgt voor een bevroren fontein in plaats van een stromende fontein.

10. Opstijgen 3

Deze module gaat over opstijgen 3, een onbewuste identificatie. Je leert wat opstijgen 3 is en je gaat onderzoeken of je mogelijk zelf onbewust geïdentificeerd bent. 

11. Behoeftigheid

Een persoon wordt behoeftig als die niet goed op zijn of haar plek staat in de fontein. Het tekort dat is ontstaan door de behoeftigheid wordt altijd bewust of onbewust ergens anders geclaimd.

12. Generatie overstijgende patronen

Wanneer jij stevig op jouw eigen plek in de fontein staat en de ander zijn of haar plek gunt, worden de volgende generaties systemisch ‘schoner’ en zijn ze minder belast. Hierdoor kunnen ze vrijer hun eigen leven leiden. 

13. Overlevings-mechanismen en trauma

In deze module leer je meer over overlevingsmechanismen. Je leert triggers te herkennen en krijgt handvatten aangereikt om in je gezonde deel te blijven, in plaats van in je overlevingsdeel.

14. Diagnose hoe je in de fontein staat

In deze module ga je een diagnose stellen of je al dan niet bent opgestegen in de fontein.

15. Afdalen: De basisstappen

Bij afdalen laat je los wat van de ander is en je kijkt aan wat van jou is. Het belangrijkste is dat je echt wil afdalen. Is de winst om te veranderen groot genoeg? 

16. Afdalen bij opstijgen 1

Je schuld nemen is verantwoordelijkheid dragen voor jouw leven en niet voor andermans leven. Om af te dalen wanneer je op manier 1 bent opgestegen, is het noodzakelijk om je schuld te nemen.

17. AfdaLen bij opstijgen 2

Om af te dalen bij opstijgen 2 laat je jouw oordeel los en geef je jouw ouders een grote plek in je hart. Met liefde en respect.

18. AfdaLen bij opstijgen 3

Deze module doorloop je als je het sterke vermoeden hebt dat je bent opgestegen op manier 3, een onbewuste identificatie.

19. Extra adviezen bij afdalen

In deze module volgen een paar extra aanwijzingen en aanmoedingingen, als afdalen nog een beetje lastig en onwennig is.

20. De ijsberg en je waarden

In deze module leer je jezelf nog wat beter kennen. Wat zijn jouw 7 waarden? En hoe kun jij nog vaker die mooie versie van jezelf zijn? 

21. Vertaalslag naar je dagelijkse leven

De randvoorwaarden voor een goed leven staan in deze laatste module van het Online Programma 'De fontein, vind je plek' centraal. 

Start nu het online programma en duik samen met mij in de wereld van jouw familiesysteem

BESTEL NU EN KRIJG MEER GRIP OP JE LEVEN

bestel online programma  ·  € 2250,-

ik heb al een login