Podcast met oud wielrenster Sanne van Paassen

Podcast met oud wielrenster Sanne van Paassen

23.03.2020
| Podcast Sanne van Paassen

Luister naar mijn interview met oud wielrenster Sanne van Paassen. Sannne heeft persoonlijk enorm veel gehad aan de inzichten in haar familiesysteem.Tijdens haar sportcarriere was dit al heel waardevol, maar je hoort nu ook weer in deze podcast dat zij inzichten krijg. Dit heeft haar geholpen om haar eigen patronen te begrijpen, maar deze ook te doorbreken! Het zo belangrijk dat je op de juiste plek staat in de fontein. In ons interview ontdek je hoe je nog sterker in je schoenen kan komen staan.

Sanne van Paassen is een Nederlands voormalig wielrenster en veldrijdster. Haar grootste prestatie is het winnen van het wereldbekerklassement in het seizoen 2010/2011. Daarnaast behaalde ze meerdere podiumplaatsen op Nederlandse en Europese kampioenschappen. Nu is Sanne motivator, inspirator, boerendochter, peak performance coach en ex-topsporter. Als topsporter was zij al ondernemer. Zij kwam tot het inzicht wanneer je echt in je dromen geloofd, je tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt. Deze mindset die zij als topsporter had is juist ook essentieel als ondernemer!

Misschien heb je wel eens het gevoel dat je jezelf inhoudt of je ziet een patroon bij jezelf, maar je weet deze niet te doorbreken. Hoe kan dit eigenlijk? Energetisch ben je met je familiesysteem verbonden en dit heeft een enorme impact op het dagelijks leven. In dit interview met Sanne van Paassen nemen we je mee hoe je nog sterker in je schoenen komt te staan. Zodat je echt jouw leven leidt vol energie, zonder dat je afgeremd wordt.

Heb je deze uitspraken wel eens gemaakt?

“ik voel dat ik mezelf inhoud om succesvol te zijn”
“er zit een handrem op, maar ik weet niet hoe het komt”

Luister dan naar onze podcast: